Plóth Judit

TISZTELT LÁTOGATÓ!

Plóth Judit vagyok a Sellő Ingatlan iroda alapítója.

1990 óta az értékesítés területén dolgozom. Elsőként a kereskedelemben, majd a hitel-ügyintézésben, 2010 óta az ingatlan értékesítésben foglalkozom az ügyfelekkel. Szívvel, lélekkel teszem a feladatom. Magas empatikus képességemnek köszönhetően, nyitott vagyok az ügyfelek felé, így gyorsan felismerem, hogy kinek milyen ingatlant tudok jó szívvel ajánlani. Számomra az ingatlanozás nem csupán munka hanem életforma.

Minden napjaimat Siófokon élem férjemmel és 7 éves kisfiammal. Tudom milyen nagy érték a család, és szívesen segítek a hozzám fordulóknak, akik új otthont keresnek maguknak és családjuknak.

Siófok város szülötteként örök szerelem nekem a BALATON . Ezen a vidéken teszem a dolgom, közvetítek ingatlant eladó és vevő ügyfelek között. Saját cégemet vezetve munkálkodom a hitelügyintézés és az értékbecslés területén is . Együttműködök hozzám hasonló szakképzett kollégákkal, mely garantálja a sikeres üzlet lebonyolítását.

Kérem engedje meg, hogy Önnel is megszerettessem e csodás tájat.

Elérhetőségemen forduljon hozzám bizalommal HÉTVÉGÉN is!

Maradok tisztelettel :
Plóth Judit
Okleveles Ingatlanszakértő és Ingatlanvagyon-értékelő


Elérhetőségek
  • Iroda : 30 518 2666
  • Mobil : 70 384 0011

Küldjön üzenetet
Loading...
 

Ságvár

Eladó
225.00 MFt - Fejlesztési terület

Siófoktól 10 km-re SÁGVÁR település határában a 65 főút mellett kínálunk ELADÁSRA 93.000 nm nagyságú területet, mely kiválóan alkalmas IPARI PARK létesítésesre. A TELJES KÖZMŰVEL…

Tovább

Zamárdi

Eladó
36.00 MFt - Üdülő, nyaraló

70m-re a Balatontól, Zamárdi központjához közel, mégis csendes utcában kínálunk eladásra egy 62m2-es kétszintes nyaralót 4 egységes üdülőben. A nyaralóba a zárt udvaron és a…

Tovább
62 m2 3 Szoba