• DSCN5846
  • DSCN5855
  • DSCN5849

ELADVA 32.90 MFt - Üdülő, nyaraló
100 m2 4 Szoba 1 Fürdőszoba Nyomtat

Á R C S Ö K K E N É S !!!!

2 millió forinttal KEVESEBBÉRT MOST 32,9 milliós irányáron az ÖNÉ!

Igazi, BALATONI hangulatú NYARALÓ, ahol PANORÁMA is van a tóra!

BALATONALMÁDI békés, csupa zöld részén kínáljuk eladásra ezt a hangulatos, nagy telekkel rendelkező, több lehetőséget is magában rejtő ingatlant.

A 2 szintes 75 nm nagyságú fő épület beosztása a következő:

Földszinten kb.50 nm-es NYITOTT TERASZON át vezet az út a házban, TÁGAS ELŐSZOBA, mely ÉTKEZŐKÉNT is használható, 2 SZOBA, melyekben 1-1 CSERÉPKÁLYHA került beépítésre, KONYHA, és FÜRDŐSZOBA. A teraszról fedett panoráma van a BALATONRA.

Az emeletre külső ÉPÍTETT TÉGLA LÉPCSŐN át van feljutás, ahol FEDETT TERASZ, 2 mosdós SZOBA és WC került kialakításra. Az emeleti helyiségek belmagassága 2 méter.  Az erkélyről csodás PANORÁMA nyílik a tóra.

Az 1969-ben épült ház TÉGLA FALAZATÚ, betonfödémes, fából készült tetőszerkezetét pala fedi, melyet bitumenes zsindellyel felújítottak. VÍZ, VILLANY és CSATORNA közművekkel ellátott, gáz az utcában van. A meleg vizet bojler biztosítja, a fűtést a működő cserépkályhák adják. A fa nyílászárók dupla üvegesek. Az épület statikailag jó állapotban van, esztétikai modernizálás után pompás lak varázsolható belőle.

A nagy ház mögött egy később épült 1 helyiséges 20 nm nagyságú, külön zárható tégla falazatú épület van, melyhez fedett terasz rész kapcsolódik.

A ház a telek kb. első harmadára épült, így hátul és jobb oldalon még bőven van hely.

A füvesített 1908 nm nagyságú telek enyhén emelkedős. Az előkert örökzöldekkel beültetett. A hátsó rész remek színteret biztosít MEDENCE, JÁTSZÓTÉR, FILAGÓRIA, GRILLEZŐ kialakítására. A kertet könnyedén locsolhatjuk a működő kútból, mely ivóvíz minőségű.

A telken külön álló TÁROLÓ is van, alatta PINCÉVEL.

PARKOLÁS a zárt udvaron belül több autó számára is biztosított.

Az ingatlan CSENDES, ÁTMENŐ FORGALOMTÓL MENTES utcában helyezkedik el, az utca utolsó telkeként, amely mellett erdősáv van. Idilli hely a nyugalmat és teljes kikapcsolódásra vágyok számára.

A RENDEZETT TULAJDONVISZONYÚ, TEHERMENTES ingatlan LAKÓ ÖVEZETBEN fekszik, így a helyi 20 %-os beépíthetőséget kihasználva az ingatlan BŐVÍTÉSÉRE, ÁTÉPÍTÉSÉRE is lehetőség van!

Az épület AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! KULCS NÁLAM, megtekintéséhez előre egyeztetett időpont szükséges.

Üdvözlettel:

Plóth Judit

Megvenné, és jól jönne a segítség? Vezető pénzintézetek kínálatából megtaláljuk a LEGKEDVEZŐBB kondíciókkal bíró FINANSZÍROZÁST Önnek. Teljes körű ügyvédi ügyintézés. Költöztetés, energetikai tanúsítványkészíttetés, felújítás. Intézzen mindent egy helyen, időt és pénzt spórolunk Önnek.

Ha Ön is rendelkezik eladó ingatlannal és valóban szeretné eladni nem csak árulni, kérem, hívjon. Komoly vásárlóerővel bíró hazai és külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk ingatlanjával.

 

 

Ingatlanhoz tartozó csatolmányok