• DSCN6030
  • DSCN6034
  • DSCN6044

ELADVA 39.90 MFt - Üdülő, nyaraló
72 4 Szoba Nyomtat

 

Á R C S Ö K K E N É S ! !
MOST 41,9 millió HELYETT, 2 millióval KEVESEBBÉRT, 39,9 milliós IRÁNYÁRON az ÖNÉ LEHET!

BALATON szerelmeseinek figyelmébe ajánlom ezt a TIPP-TOPP felújított VÍZKÖZELI NYARALÓT.

BALATONFÖLDVÁRON  150 méterre a strandtól fekszik az eladó ingatlan, ahol egy telken belül 2 épület is a magáénak tudhat.

Az utcafronthoz közelebb eső 51 nm-es épületbe BEÉPÍTETT TERASZ, tágas ÉTKEZŐS KONYHA, 2 SZOBA és FÜRDŐSZOBA kapott helyet. A tetőtérbe egy kb. 20 nm-es SZOBA hozható MÉG létre.

Az ingatlan a 80-as években épült , MINDEN KÖZMŰVEL ELLÁTOTT. GÁZ KÖZPONTI FŰTÉSSEL, KLÍMÁVAL rendelkezik, a KONDENZÁCIÓS KAZÁN egészen újszerű, alig 3 éves. 10 éven belül TÖBB FELÚJÍTÁS is történt, VÍZ és VILLANY VEZETÉKEK cseréje,TELJES TETŐSZERKEZET, új BURKOLATOK, ÚJ NYÍLÁSZÁRÓK, BEJÁRATI AJTÓ, homlokzati HŐSZIGETELÉS. A nyaraló ikres építésű, DE NEM IKER ÉPÜLET. ÖNÁLLÓ HRSZ-en nyilvántartott, ÖNÁLLÓ KÖZMŰÓRÁKKAL FELSZERELT és önálló utcafronti bejárattal bíró ingatlan.

A 432 nm nagyságú sík telken egy KÜLÖN ÁLLÓ, az utcafronttól távolabb eső 21 nm-es APARTMAN van, melyben SZOBA, ZUHANYZÓS FÜRDŐ és jelenleg műteremként használt helyiség van. VÍZ és VILLANNYAL ellátott, fűtés elektromosan megoldott.

PARKOLÁS a főépület melletti FEDETT autóbeálló alatt és előtt biztosított.

A fás, füves udvar intimitását a több méteresre nőtt tuják biztosítják.

Pár száz méteren belül bevásárlási lehetőségek éttermek, hajó kikötő, városközpont elérhető.

A biztonságos környék télen-nyáron kellemes itt tartózkodást ígér.

A RENDEZETT TULAJDONVISZONYÚ, TEHERMENTES ingatlan kulcsai nálam, mely előzetes időpont egyeztetés után megtekinthető.

Üdvözlettel:

Plóth Judit

Megvenné, és jól jönne a segítség? Vezető pénzintézetek kínálatából megtaláljuk a LEGKEDVEZŐBB kondíciókkal bíró FINANSZÍROZÁST Önnek. Teljes körű ügyvédi ügyintézés. Költöztetés, energetikai tanúsítványkészíttetés, felújítás. Intézzen mindent egy helyen, időt és pénzt spórolunk Önnek.

Ha Ön is rendelkezik eladó ingatlannal és valóban szeretné eladni nem csak árulni, kérem, hívjon. Komoly vásárlóerővel bíró hazai és külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk ingatlanjával.

Ingatlanhoz tartozó csatolmányok