• külső fotó
  • 1377
  • 1374a
  • 1374.
  • 1374..

Eladó 21.94 MFt - Téglalakás, Üdülő, nyaraló
49 m2 1 Bedroom 1 Fürdőszoba Nyomtat

Csupán 200 méterre a selymes BALATONTÓL kínálunk eladásra még az idén átadásra kerül APARTMAN LAKÁSOKAT BALATONLELLE szívében.

A projekt egy 3 szintes épület, ahol a lakások mellett a földszinten üzletek is helyet kapnak.

A lakások mérete 33 nm-126 nm között van. Minden egység KÜLÖN HELYRAJZI SZÁMON nyilvántartott. Minőségi anyagok felhasználásával, modern építészeti megoldásokkal megspékelve, alacsony üzemeltetési költségekkel készül. INFRA FŰTÉSSEL ellátva, mely minden helyiségben termosztáttal szabályozható. FOKOZOTTAN HŐSZIGETELT 2 rétegű üveggel ellátott nyílászárokkal, ÖNÁLLÓ MÉRŐÓRÁKKAL felszerelt. KULCSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN kerülnek átadásra, még van lehetőség a burkolatokat kiválasztani.

Az itt meghirdetett lakás 1.emeleti, 48 nm-es AMERIKAI KONYHA NAPPALIS, FÜRDŐSZOBÁVAL.

PARKOLÓHELY külön felárért vásárolható: FEDETT 2 millió Ft + ÁFA, míg a NYITOTT 1 millió Ft+ ÁFA.

A sétáló övezet mellett helye kapott épülettől karnyújtásnyira vannak éttermek, üzletek, no és a SZABADSTRAND.

Ha a BALATONNÁL szeretne magáénak tudni egy lakást, avagy befektetésben gondolkodik, ezt mindenképpen látnia kell!

Üdvözlettel:

Plóth Judit

Megvenné, és jól jönne a segítség? Vezető pénzintézetek kínálatából megtaláljuk a LEGKEDVEZŐBB kondíciókkal bíró FINANSZÍROZÁST Önnek. Teljes körű ügyvédi ügyintézés. Költöztetés, energetikai tanúsítványkészítetés, felújítás. Intézzen mindent egy helyen, időt és pénzt spórolunk Önnek.

Ha Ön is rendelkezik eladó ingatlannal és valóban szeretné eladni nem csak árulni, kérem, hívjon. Komoly vásárlóerővel bíró hazai és külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk ingatlanjával.