• DSCN7228
  • DSCN7207
  • DSCN7195
  • DSCN7189
  • DSCN7203
  • DSCN7227
  • DSCN7238

ELADVA 37.50 MFt - Családi ház, Üdülő, nyaraló
5 Szoba 2 Fürdőszoba 1 Garázs Nyomtat

Nagyszerű lehetőség SIÓFOKON, ha CSALÁDI HÁZAT szeretne vásárolni!

A többszörös szinteltolással készült 140 nm nagyságú lakóingatlanban NAPPALI, 4 szoba, 2 FÜRDŐSZOBA, 2 WC, KAMRA, KONYHA, ÉTKEZŐ kapott helyet. A nappalihoz ERKÉLY, míg a bejárat mellett TERASZ kapcsolódik. A szinteket épített lépcső köti össze. A JÓ ÁLLAPOTÚ ház, esztétikai festés után AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ! Az épület oldalhatáros építési móddal készült, így 3 oldalról lehet körbe járni.

A szuterén szint jelenleg tárolóként használt, de könnyedén átalakítható szobává. Innét közvetlen kijárás biztosított a kertben.

Az ÖSSZKÖZMŰVES ház 1988-ban épült, 691 nm nagyságú telekre. Falazat 36-os téglából készült, beton födémmel, Bramac cseréppel fedve. Tetőszerkezete jelenleg is épp, az épület száraz. A konyha, étkező, közlekedő, vizes blokkok járólappal burkoltak míg a szobák parkettával fedettek. A nyílászárók dupla üvegesek, fa kerettel, reluxa biztosítja az árnyékolást. A meleg vizet 120 literes villanybojler biztosítja. A fűtésről gáz központi kazán gondoskodik, radiátoros hőleadokkal. Az étkezőben egy fatüzelésű kályha is adott. A ház külső homlokzata HŐSZIGETELT.Az épületet FOLYAMATOSAN KARBANTARTJÁK!

PARKOLÁS a GARÁZSBAN, és az előtte lévő nyélen lehetséges.

A lakóház előkertje részben térkövezet, részben pedig virágosított. A ház mögötti udvar fás, füves, ahol kerti sütögető áll rendelkezésünkre. A kertben jelenleg egy konyha kertnek is van hely.

Egy TÁROLÓKÉNT funkcionáló 2 nm nagyságú építmény tesz jó szolgálatot a kerti holmik tárolására.

Az ingatlan kitűnően MEGKÖZELÍTHETŐ autóval és helyi járatos autóbusszal is, buszmegálló 3 perces sétára van a háztól.

A környéken több BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG ISKOLA, ÓVODA, ORVOSI RENDELŐ, GYÓGYSZERTÁR adott.

Siófok belvárosa 3 km-re van. BALATON PART 4 km, melyet KERÉKPÁRRAL is egyszerű elérni a kiépített kerékpárúton.

Ha NYARALÓKÉNT SZERETNÉ használni, autópálya lehajtótól csupán 2 perc alatt elérni a házat.

Ha nem akar felújítással bajlódni, ezt a házat FELTÉTLENÜL LÁTNIA KELL!

Megtekintéshez ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS szükséges, melyhez VÁROM SZÍVES HÍVÁSÁT!

Üdvözlettel:
Plóth Judit

Megvenné, és jól jönne a segítség? Vezető pénzintézetek kínálatából megtaláljuk a LEGKEDVEZŐBB kondíciókkal bíró FINANSZÍROZÁST Önnek. Teljes körű ügyvédi ügyintézés. Költöztetés, energetikai tanúsítványkészíttetés, felújítás. Intézzen mindent egy helyen, időt és pénzt spórolunk Önnek.

Ha Ön is rendelkezik eladó ingatlannal és valóban szeretné eladni nem csak árulni, kérem, hívjon. Komoly vásárlóerővel bíró hazai és külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk ingatlanjával.