• DSCN6563
  • DSCN6566
  • DSCN6565
  • DSCN6569

ELADVA 22.90 MFt - Lakás
62 m2 3 Szoba 1 Fürdőszoba Nyomtat

Á R C S Ö K K E N É S !!!

500.000 Ft-tal KEVESEBBÉRT MOST 22,9 milliós IRÁNYÁRON az ÖNÉ lehet, 23,4 millió helyett!

SIÓFOK BELVÁROSI ERKÉLYES TÉGLA LAKÁST kínálunk ELADÁSRA!

Az 62 nm nagyságú ingatlanban 2 összenyíló SZOBA, egy HÁLÓ, ÉTKEZŐS KONYHA, KAMRA, WC, FÜRDŐSZOBA, KÖZLEKEDŐ és tágas ERKÉLY – 10 nm- kapott helyet.

A VILÁGOS, K-NY-i fekvésű TÉGLA LAKÁS EGYEDI MÉRŐÓRÁKKAL rendelkezik, a fűtést gáz konvektorok szolgáltatják. A meleg vizet egy a konyhában felszerelt Ariston márkájú ENERGIATAKARÉKOS bojler nyújtja. A NYÍLÁSZÁRÓK ÚJ MŰANYAG kivitelűek, REDŐNNYEL ellátva. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt.  A nappaliban KLÍMA üzemel. A lakás előnye, hogy saját ízlésének megfelelően újíthatja fel. Az ingatlan a negyedik emeleten van, ahová kényelmes és tiszta lépcsőház vezet. Közös költsége igen kedvező, csupán 6.500 Ft.- / hó.

Karnyújtásnyira több bevásárlási lehetőség is adott. Iskola, óvoda, posta, gyógyszertár pár száz méterre van.

A RENDEZETT TULAJDONVISZONYÚ lakás rövid időn belül birtokba vehető!

KULCSAI nálam, előzetesen időpont egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

Az ajánlat kifejezetten csak irodánkon keresztül érhető el.

Az ár A L K U K É P E S !!!

Üdvözlettel:

Plóth Judit

Megvenné, és jól jönne a segítség? Vezető pénzintézetek kínálatából megtaláljuk a LEGKEDVEZŐBB kondíciókkal bíró FINANSZÍROZÁST Önnek. Teljes körű ügyvédi ügyintézés. Költöztetés, energetikai tanúsítványkészíttetés, felújítás. Intézzen mindent egy helyen, időt és pénzt spórolunk Önnek.

Ha Ön is rendelkezik eladó ingatlannal és valóban szeretné eladni nem csak árulni, kérem, hívjon. Komoly vásárlóerővel bíró hazai és külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk ingatlanjával.

Ingatlanhoz tartozó csatolmányok