• unnamed (5)
  • unnamed (11)
  • unnamed (10)
  • unnamed (13)
  • unnamed (9)
  • unnamed (4)
  • unnamed (6)

Eladó 140.00 MFt - Családi ház, Üdülő, nyaraló
100 m2 4 Szoba 2 Fürdőszoba Nyomtat

CSUPÁN 150 MÉTERRE A BALATONTÓL kínálok eladásra egy KITŰNŐ ADOTTSÁGOKKAL rendelkező házat, mely lehet NYARALÓ vagy ÉLETVITEL SZERŰ OTTHON is !

Az 1 szintes 100 nm nagyságú PASSZÍV HÁZ lakóingatlan minősítésű, melyben 4 SZOBA, 2 FÜRDŐSZOBA, tágas AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, fedett nyugati tájolású terasz és kazánház került kialakításra.

Az ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ ház 2016-ban épült, összközműves. Fűtése-hűtése fan-coil rendszerű, minden szoba külön hőszabályozós egységgel rendel. A nappaliban és a fürdőszobákban padlófűtés van. A fejlett technikai magoldásoknak köszönhetően az épület rezsiköltsége szinte 0. A tetőre 4,4 KW-os napelemek kerültek felszerelésre, melyekhez az elektromos művek által elfogadott zöld óra tartozik. A modern konyha teljesen gépesített, az udvaron FEDETT AUTÓBEÁLLÓ és FÚRT KÚT, AUTOMATA ÖNTÖZŐ RENDSZER szolgálja kényelmünket.

Az ár tartalmazza a TELJES BÚTORZATOT is!

Az 539 nm-es sík udvaron só lebontós, VÍZFORGATÓS MEDENCE kapott helyet.

Megközelítése autópályától csak 3-4 perc.

Pár száz méteren belül bolt, buszmegálló, étterem található. Zamárdi központja kerékpárral is könnyedén elérhető, ahol egész évben várják a szórakozni vágyókat.

Hívjon és tekintsük meg együtt!

Üdvözlettel:

Plóth Judit

Megvenné, és jól jönne a segítség? Vezető pénzintézetek kínálatából megtaláljuk a LEGKEDVEZŐBB kondíciókkal bíró FINANSZÍROZÁST Önnek. Teljes körű ügyvédi ügyintézés. Költöztetés, energetikai tanúsítványkészíttetés, felújítás. Intézzen mindent egy helyen, időt és pénzt spórolunk Önnek.

Ha Ön is rendelkezik eladó ingatlannal és valóban szeretné eladni nem csak árulni, kérem, hívjon. Komoly vásárlóerővel bíró hazai és külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk ingatlanjával.