• DSCN1272
  • DSCN1283
VIDÉKI IDILL a BALATON vonzásában
Ádánd, Siófoki járás, Somogy megye, Dél-Dunántúl, Dunántúl, 8653, Magyarország
ELADVA 24.90 MFt - Családi ház, Üdülő, nyaraló
100 m2 4 Hálószoba 1 Fürdőszoba 1 Garage 2180

ÉV VÉGI Á R Z U H A N Á S  !!

MOST 1 millió forinttal KEVESEBBÉRT az ÖNÉ LEHET! 24,9  milliós IRÁNYÁRON  25,95 millió HELYETT !

Madár csicsergős, nyugodt környezetre vágyik, mégis közel a Balatonhoz? Itt a remek lehetőség!

Siófoktól mindössze 13 km-re Ádándon kínálunk eladásra egy AZONNAL BIRTOKBA vehető ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT, mely nyaralónak is kitűnő választás lehet!

Az 1 szintes 100 nm nagyságú lakóházban 3 szoba, 1 kisebb hálószoba, konyha, kamra, masszázskádas fürdőszoba és közlekedő került kialakításra.

A vegyes falazatú ház beton alapra épült, könnyített fa födémes, ácsolt tetőszerkezetét cserép fedi. MINDEN közművel ellátott. 2 kéménnyel rendelkezik, és 2 fajta fűtési lehetőség is van, gáz központi cirkó valamint vegyes tüzelésű kazán. A nyílászárós nagy része már hőszigetelt , műanyag kivitelűre van lecserélve. A teljes villanyhálózat már felújításra került. Az épület száraz.

A 2180 nm nagyságú sík telek csupa zöld, füvesített, oldalt fákkal, bokrokkal szegélyezett. Egy fedett TÁROLÓ és egy AUTÓBEÁLLÓ kapott helyet. Egy kb. 6 nm nagyságú tárolásra alkalmas PINCE is van.

Saját kútból öntözhetünk.

Az utca rendezett, barátságos szomszédok fogadják az új tulajdonost, aki az ingatlant AZONNAL BIRTOKBA IS VEHETI!

A településen minden fontos dolog megtalálható, ami a hétköznapok kényelmét szolgálja. Iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek.

A BALATON csupán 7 perc alatt elérhető autóval.

A RENDEZETT TULAJDONVISZONYÚ, tehermentes ingatlan kulcsai nálam, előre egyeztetve rugalmasan megtekinthető!

Üdvözlettel:

Plóth Judit

Ha Ön is rendelkezik eladó ingatlannal és valóban szeretné eladni nem csak árulni, kérem, hívjon. Komoly vásárlóerővel bíró hazai és külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk ingatlanjával.